Sunday Spa: ontspanningsmassages

Iedere zondagmiddag van 13:00-17:00u

Kies jouw favoriet!

Indian Delight

De basis van de Ayurvedische massages is de Abhyanga of ‘liefdevolle handen’ massage. Hierbij wordt het gehele lichaam met warme olie gemasseerd waarbij de bloedsomloop wordt gestimuleerd, de weefsels worden gevoed en de gewrichten en spieren worden versoepeld. De massage wordt aangepast aan jouw constitutie en specifieke klachten.

 

Vitamin Sea

Deze ontspanningsmassage wordt gegeven met schelpen die gevuld zijn met warm water. Ze voelen heerlijk zacht en warm aan. Tijdens de massage hoor je bij het bewegen lichtjes het element water in de schelpen. Het is echt fantastisch om te ondergaan!

Honey Honey

De honingmassage is een eeuwenoude behandeling uit Azië en Oost-Europa. Het is een geweldige bindweefsel massage. De doorbloeding van de opperhuid wordt gestimuleerd, afvalstoffen afgevoerd en deze behandeling is zowel reinigend als voedend voor de huid. De honingmassage is zeer geschikt voor pijnlijke spieren en cellulite.

Onze Sunday Spa Reviews:

  • "Het was puur genieten samen met mijn beste vriendin tijdens de Sunday Spa for 2. Een prachtige locatie, écht mogen ontspannen en loslaten en de altijd inspirerende Sascha! Dank je wel!"
  • "Super fijne ervaring. Heerlijk ontspannen!"
  • "Ik vond het heerlijk! Sascha zorgt voor een hele fijne totaalbeleving. Naast de heerlijke massage ook gezellig gekletst :)"
  • "Het was heel relaxed. Wat ik erg prettig vond is dat er na de massage echt de tijd wordt genomen om eventuele vragen te beantwoorden en daar even op door te gaan."
  • "We hebben genoten van de heerlijke massage, we komen zeker een keertje terug!"
  • "Het was geweldig, een geheel nieuwe soort massage voor me en het was erg fijn. Ook het advies dat je me gaf was spot-on en zeker iets waar ik aan ga werken. "
  • "Heerlijk genoten van de massage en het persoonlijke contact. Ook de betekenis van het vastzittende deel en de handige yoga houding tip waren erg fijn! Dus tot snel : )"

Sound Cloud

Combineert de trilling van de klankschaal met de ontspanning van een massage. Ons lichaam bestaat voor ca. 70% uit water, hierdoor worden trillingen op een schitterende manier door ons lichaam geleid. Geluid is klank en klank is trilling. Het geluid kunnen wij horen maar de trilling kunnen wij voelen.

Een klankschaal massage is er met name op gericht om opgehoopte spanningen (emoties) uit het lichaam te trillen, waardoor het lichaam zich weer volledig kan ontspannen. Door de volledige ontspanning wordt deze massage ook wel klankschaal meditatie genoemd.

Mini High Tea for Two

Boek quality time met je vriendin(nen) of partner tijdens de Sunday Spa!

Geniet van thee, taartjes en een ontspanningsmassage (rug, nek, schouders) van 30 minuten naar keuze.

Terwijl je wacht kun je op je gemak een boekje lezen, thee drinken en taart eten in de zonnige serre of (als het weer het toelaat) in de tuin.
Gegarandeerd relaxen op je zondagmiddag!

 

 

Wanneer & Waar?

De massages worden gegeven op zondagen tussen 13:00 – 17:00u.

Kleurrijk Leven Spa
Studio Yoga Breda & Enjoy Sports
Zandoogjes 15
4814 SB Breda
06-46010082

Prijzen

Ontspanningsmassage
Gecombineerd met: warme olie, schelpen, honing, klankschaal, pranic healing
60 minuten: €49,-
75 minuten: €59,-

Acupressuur behandeling
Voor nek, schouder, (lage)rug klachten
60 minuten: €49,-
75 minuten: €59,-

Mini High for Two
€29,50 p.p.
incl. thee, taartje en ontspanningsmassage van 30 minuten

Reserveren

Je kunt per e-mail een plekje reserveren voor de Sunday Spa: info@kleurrijk-leven.nl

Ik kan aanraden om 2-3 weken voor de gewenste datum te reserveren gezien het beperkte aantal plekken.

Je kunt je ook aanmelden voor last-minute massage. Je ontvangt dan 1 dag van te voren een appje als er een plek vrij is gekomen en ontvangt €5,- korting op je massage :)