Retreat: Yoga Fun

17 april t/m 31 oktober 2017

Yoga Holiday Packages: de pérfecte aanvulling voor jouw vakantie op Ibiza!

Beleef de magische hoogtepunten van een yoga retreat tijdens je eigen vakantie!

Kies jij liever zelf je accommodatie en leuke restaurantjes uit? Of boek je eigenlijk het liefst lekker spontaan je tickets? Dan is een Yoga Holiday Package dé uitkomst.

Je boekt deze experiences:

 • Pittige Vinyasa Yoga Sunrise (1,5 uur)
 • Ocean Acro & Thai Massage (3 uur)
 • Sunset yin yoga, live muziek & raw chocolate (2 uur)
 • Uitgebreide Massage (1 uur)

Prijs
€245,- p.p.

Inclusief:
* Matjes
* Handige Ibiza Travel Guide

Yoga Fun
Voor de yoga lovers die houden van yoga met een twist. Uiteraard ver weg van de toeristische stranden en op de mooiste plekjes van het eiland.

Dag 1: Pittige Vinyasa Yoga Sunrise
In de schemering, vroeg in de ochtend, rol je je matje uit op het strand. Tijdens de eerste ronde Surya Namaskars trekt de zon uit de zee omhoog. Zonsopkomst hét is het moment om de yang energie te activeren en dat is wat we gaan doen tijdens deze sweaty Vinyasa Flow. Met na afloop een verfrissende duik in zee.

Dag 2: Acro, Watsu & Thai Massage
Acro is een speelse duo vorm van yoga waarbij je elkaars gewicht gebruikt om diepere stretches en uitdagende balanshoudingen te ervaren. We werken met een base, een flyer en een spotter. Naast acro op het strand, een set watsu oefeningen in het water, sluiten we af met het uitwisselen van thaise massage.

Dag 3: Sunset yin yoga, live muziek & raw chocolate
Ervaar de magie van het eiland rond zonsondergang. De laagstaande zon kleurt Ibiza oranje rood, de vogels vliegen laag en de energie is hoog. Het is traditie om te applaudisseren als de zon ondergaat in Ibiza, ook wij maken er een feestje van op deze derde dag. De les zal begeleid worden met de echte Balearic sound; lounge muziek & live saxofoon. Om het compleet te maken: heerlijke raw chocolate na afloop.

Uitgebreide Massage
Aan zee, bij zonsondergang, of gewoon lekker op je eigen balkon. Naast de 3 bijzondere lessen boek je met het Yoga Fun package ook een uitgebreide massage van een uur.

Kies voor een ontspanningsmassage of een herstellende drukpuntmassage.

Onze Kleurrijk Ibiza Reviews:

 • "Mooie lessen; veel zorg en aandacht en genoeg ruimte voor eigen wensen."
 • "De yogalessen hadden een mooie doordachte opbouw. Voor mij als beginneling overweldigend en erg veel. Was een spons die alles opzoog"
 • "Een ervaring voor het leven! Prachtige gesprekken gevoerd. Locatie was top en dat doet veel!"
 • "De yogales bij Es Vedra was magisch! De liefdevolle begeleiding en gezelschap en de gezelligheid. Heb nu al heimwee! Superbedankt voor alles en hopelijk volgend jaar weer!"
 • "Perfecte combinatie van fijne yogalessen en ook veel vrije tijd. De begeleiding was ook erg fijn, liefdevol en hartelijk. "
 • "Het was een geweldige ervaring vanwege de sfeer, locaties, de begeleiding, de prachtige foto's en filmpjes, het land. In 1 woord: fantastisch!"
 • "Fijne, rustige, goed voorbereide lessen met stof tot nadenken.."
 • "Het was een top tijd. Ben op plekken geweest waar ik normaal gesproken nooit zou komen. Ik raad aan om een keer mee te gaan, is echt de moeite waard!"

Boekingsinfo

Hoe kan ik boeken?
Je kunt boeken via het online inschrijfformulier op deze website. Je geeft hier je voorkeursdata aan en ontvangt binnen 24u een reactie of de gewenste data nog vrij zijn.

Datum & Tijd
Als dat het geval is ontvang je een bevestiging en factuur van jouw bestelde pakket. De lessen worden na ontvangst van betaling in overleg ingepland. Het kunnen 3 dagen achter elkaar zijn, of met steeds een dag ertussen. Net wat je zelf het fijnst vindt.

Op maat
Stel dat je liever 2 massages hebt en 1 yogales. Of je wilt meer yogalessen dan in het pakket beschreven staan? Geen probleem! Het is altijd mogelijk om een pakket op maat te maken! Neem gerust contact op!

Beschikbaarheid
De zomer is lang op Ibiza, maar ook druk :) Wacht dus niet té lang met boeken. Het Yoga Holiday Package is een persoonlijk en kleinschalig concept waardoor de beschikbaarheid beperkt is.

In de maanden mei t/m oktober 2017 zijn er per maand maximaal 5 packages beschikbaar.

Groepsgrootte
Jij bepaald zelf met hoeveel personen je wilt boeken. Alleen, met z’n 2,3,4 of meer. Mail of bel als je hier vragen over hebt.

Airport Pick-up & Drop off
Wil je opgehaald worden van het vliegveld, of weggebracht? Dat kun je een transfer toevoegen aan je pakket voor €25,- per rit.

Yoga & massage by Sascha
De lessen en massages worden gegeven door Sascha, ze heeft ruim 8 jaar fulltime yogales gegeven in diverse studio’s in Nederland en woont sinds dit jaar samen met haar vriend Tomas op Ibiza. Vanaf 2014 organiseren ze daar yoga retreats.

“Tijdens de yogasessies en massages wil ik een beleving creëren waarin je de beste versie van jezelf (vrij van spanning en stress) kunt ervaren.  Ik blend yin & vinyasa yoga met massage, Ayurveda, aroma, pranic healing en natuurlijk meditatie & ademhalingstechnieken. Mijn belangrijkste doel: meer te voelen en minder te denken.”

Lees meer op: www.saschavosdewael.nl