Retreat: Secret Beaches

17 april t/m 31 oktober 2017

Yoga Holiday Packages: de pérfecte aanvulling voor jouw vakantie op Ibiza!

Beleef de magische hoogtepunten van een yoga retreat tijdens je eigen vakantie!

Kies jij liever zelf je accommodatie en leuke restaurantjes uit? Of boek je eigenlijk het liefst lekker spontaan je tickets? Dan is een Yoga Holiday Package dé uitkomst.

Je boekt deze experiences:

 • Vinyasa Flow bij zonsopkomst (1,5 uur)
 • Snorkelen & Yin Yoga (3 uur)
 • Hike & Meditatie bij zonsondergang (2 uur)
 • Uitgebreide Massage (1 uur)

Prijs
€225,- p.p.

Inclusief:
* Matjes
* Handige Ibiza Travel Guide

Secret Beaches
Ben je benieuwd naar de andere, rustige kant van Ibiza? Ver weg van de toeristische stranden zijn er nog steeds prachtige kleine baaitjes te vinden die zich uitermate lenen voor een bijzondere yogales.

Dag 1: Vinyasa Flow bij zonsopkomst
Vlak voor zonsopkomst lopen we over het strand, aan de oostkant van het eiland. Het baaitje is verlaten en we rollen onze matten uit. Langzaam kleurt de lucht rood en trekt de zon vanuit de zee omhoog terwijl jij geniet van een energieke vinyasa flow.
Een magische moment.

Dag 2: Snorkelen & Yin Yoga
Na een korte hike langs prachtige uitkijkpunten komen we aan bij een afgelegen baaitje met het helderste blauwe water dat je je kunt voorstellen. Een schitterende plek om heerlijk af te koelen, te snorkelen en te genieten van een ontspannende yin yoga.

Dag 3: Hike & Meditatie bij zonsondergang
Ervaar de magie van het eiland rond zonsondergang. De laagstaande zon kleurt Ibiza oranje rood, de vogels vliegen laag en de energie is hoog. We bewandelen de rotsen tot we de beste plek gevonden hebben om de zon onder te zien gaan. Genieten daarna van een meditatie en wandelen terug voor het donker.

Uitgebreide Massage
Aan zee, bij zonsondergang, of gewoon lekker op je eigen balkon. Naast de 3 bijzondere yogalessen boek je met het Secret Beaches package ook een uitgebreide massage van een uur. Kies voor een ontspanningsmassage of een herstellende drukpuntmassage.

Onze Kleurrijk Ibiza Reviews:

 • "De yogalessen hadden een mooie doordachte opbouw. Voor mij als beginneling overweldigend en erg veel. Was een spons die alles opzoog"
 • "Het was een geweldige ervaring vanwege de sfeer, locaties, de begeleiding, de prachtige foto's en filmpjes, het land. In 1 woord: fantastisch!"
 • "Perfecte combinatie van fijne yogalessen en ook veel vrije tijd. De begeleiding was ook erg fijn, liefdevol en hartelijk. "
 • "Mooie lessen; veel zorg en aandacht en genoeg ruimte voor eigen wensen."
 • "Het was een top tijd. Ben op plekken geweest waar ik normaal gesproken nooit zou komen. Ik raad aan om een keer mee te gaan, is echt de moeite waard!"
 • "Fijne, rustige, goed voorbereide lessen met stof tot nadenken.."
 • "Een ervaring voor het leven! Prachtige gesprekken gevoerd. Locatie was top en dat doet veel!"
 • "De yogales bij Es Vedra was magisch! De liefdevolle begeleiding en gezelschap en de gezelligheid. Heb nu al heimwee! Superbedankt voor alles en hopelijk volgend jaar weer!"

Boekingsinfo

Hoe kan ik boeken?
Je kunt boeken via het online inschrijfformulier op deze website. Je geeft hier je voorkeursdata aan en ontvangt binnen 24u een reactie of de gewenste data nog vrij zijn.

Datum & Tijd
Als dat het geval is ontvang je een bevestiging en factuur van jouw bestelde pakket. De lessen worden na ontvangst van betaling in overleg ingepland. Het kunnen 3 dagen achter elkaar zijn, of met steeds een dag ertussen. Net wat je zelf het fijnst vindt.

Op maat
Stel dat je liever 2 massages hebt en 1 yogales. Of je wilt meer yogalessen dan in het pakket beschreven staan? Geen probleem! Het is altijd mogelijk om een pakket op maat te maken! Neem gerust contact op!

Beschikbaarheid
De zomer is lang op Ibiza, maar ook druk :) Wacht dus niet té lang met boeken. Het Yoga Holiday Package is een persoonlijk en kleinschalig concept waardoor de beschikbaarheid beperkt is.

In de maanden mei t/m oktober 2017 zijn er per maand maximaal 5 packages beschikbaar.

Groepsgrootte
Jij bepaald zelf met hoeveel personen je wilt boeken. Alleen, met z’n 2,3,4 of meer. Mail of bel als je hier vragen over hebt.

Airport Pick-up & Drop off
Wil je opgehaald worden van het vliegveld, of weggebracht? Dat kun je een transfer toevoegen aan je pakket voor €25,- per rit.

Yoga & massage by Sascha
De lessen en massages worden gegeven door Sascha, ze heeft ruim 8 jaar fulltime yogales gegeven in diverse studio’s in Nederland en woont sinds dit jaar samen met haar vriend Tomas op Ibiza. Vanaf 2014 organiseren ze daar yoga retreats.

“Tijdens de yogasessies en massages wil ik een beleving creëren waarin je de beste versie van jezelf (vrij van spanning en stress) kunt ervaren.  Ik blend yin & vinyasa yoga met massage, Ayurveda, aroma, pranic healing en natuurlijk meditatie & ademhalingstechnieken. Mijn belangrijkste doel: meer te voelen en minder te denken.”

Lees meer op: www.saschavosdewael.nl